Disclaimer

Disclaimer spelalagligt.se – Ansvarsfriskrivning.

  • spelalagligt.se skall inte hållas ansvarigt för några felaktigheter på spelalagligt.se och spelalagligt.se förbehåller sig rätten att ändra innehåll utan någon föregående varning.
  • spelalagligt.se garanterar inte riktigheten, noggrannheten, aktualiteten, tillförlitligheten eller fullständigheten i informationen eller annat innehåll som visas på spelalagligt.se.
  • All information på spelalagligt.se visas utan några som helst garantier.
  • Vi försöker tillhandahålla noggrann och uppdaterad information och om du ser någon ofullständig eller felaktig information/uppgift är vi tacksamma om du använder kontaktformuläret och informerar oss.
  • All information på denna webbplats är för allmän information endast. Tillit till informationen sker helt på egen risk.
  • Denna webbplats innehåller länkar till andra webbplatser. Dessa länkar är till för din information. De betyder inte att vi ansvarar för dessa webbplatser eller har ansvar för innehållet i länkade webbplatser.

All information som tillhandahålls på denna webbplats är avsedd för allmänt informationssyfte endast. Vi strävar efter att tillhandahålla korrekt och uppdaterad information, men vi kan inte garantera att all information är helt korrekt eller aktuell.

Vi friskriver oss härmed från ansvar för eventuella felaktigheter eller fel i informationen som presenteras på denna webbplats. Användning av informationen sker på användarens egen risk, och vi rekommenderar starkt att besökare verifierar all information innan de agerar på den.

All användning av denna webbplats och dess innehåll sker på egen risk. Vi tar inget ansvar för eventuella skador, förluster eller olägenheter som uppstår till följd av användning av denna webbplats eller dess innehåll.

Vi påtar oss inget ansvar för innehållet på länkade webbplatser eller för eventuella konsekvenser av att besöka sådana länkar. Länkar till andra webbplatser tillhandahålls endast för bekvämlighetens skull och utgör inte ett godkännande av innehållet på dessa webbplatser.

Det är viktigt att användare själva utövar kritiskt tänkande och tar reda på nödvändig information innan de fattar beslut eller agerar baserat på informationen som presenteras på denna webbplats.

Genom att använda denna webbplats godkänner besökare att de har läst och förstått denna disclaimer och att de accepterar dess villkor.