EuroDreams är ett lotteri som erbjuds i flera länder i Europa

EuroDreams är ett nytt lotteri som spelas i 8 länder i Europa med en jackpott på 20 000 € i månaden i 30 år - spelalagligt.se

EuroDreams är ett nytt lotteri som spelas i 8 länder i Europa med en jackpott på 20 000 € i månaden i 30 år.

EuroDreams är ett helt nytt transnationellt lotteri som erbjuds i 8 länder, Irland, Österrike Belgien, Frankrike, Luxembourg, Portugal, Spanien och Schweiz. Den första dragningen ägde rum måndagen den 6 november 2023. Lotteriet har dragning två gånger i veckan, på måndagar och torsdagar klockan 21.00.

EuroDreams två högsta vinster är annuitetsvinster. Jackpottvinnaren får 20000 € i månaden i 30 års tid medan andra vinsten är 2000 € i månaden under fem år. Vinnare kan inte få ut vinsten som en engångssumma. Det är bara tre som kan vinna jackpotten på 20000 € i månaden i 30 år annars betalas vinsten ut som engångssumma till alla vinnarna.

Annuitetsvinster är vinstutbetalningar som sker i form av en serie regelbundna betalningar över en längre tid, vanligtvis under en period på flera år. Utbetalningarna fördelas vanligtvis över en period på 20 till 30 år, men exakta detaljer kan variera beroende på det specifika lotteriet eller vinstplanen. Att välja annuitetsvinster ger vinnaren en långsiktig finansiell stabilitet och en jämn ström av inkomst över tid.

EuroMillions har till exempel en jackpott som går över till nästa omgång när det inte finns vinnare är EuroDreams det första lotteriet som ger en fast vinst med månatliga utbetalningar. Antalet nummer i EuroDreams är mindre till antalet än i EuroMillions, så vinstoddsen är bättre än i många andra lotterier.

Vinstchansen för att vinna EuroDreams jackpott är 1 av drygt 19 miljoner. Vinstchansen för att vinna andravinsten är 1 av 4,8 miljoner.

För att spela väljer du bara 6 nummer mellan 1 och 40 och sedan ytterligare ett Dream-nummer från 1-5.


Spela på EuroDreams

theLotter Sverige är en lottobettingtjänst, med svensk spellicens, som tillhandahåller vadhållning på lotterier. Spelare bettar på officiella lotteriers dragningsresultat. När du vinner är vinsten samma som den officiella spelbolaget betalar ut till sina vinnare, efter eventuella lokala skatter, i motsvarande vinstkategori.


Läs mer: