Lottobetting online på alla stora lotterier

Vid lottobetting väljer du lottonummer som sedan jämförs med det officiella lottots. Vinsterna motsvarar de officiella vinsterna - spelalagligt.se

Du bettar genom att välja lottonummer som sedan jämförs med det officiella lottots utfall. När du vinner garanterar spelbolaget vinsten som den officiella lottoarrangören betalar ut till sina vinnare.

Vad är Lottobetting

Lottobetting har blivit en populär form av spel där spelare satsar på utfallet av officiella lotteridragningar runt om i världen. Detta koncept har skapat en unik dynamik inom vad som traditionellt ansågs vara en passiv och slumpmässig aktivitet. Här får du information om hur lottobetting fungerar samt en jämförelse med traditionell sportbetting.

Hur fungerar Lottobetting:

 • Välj lotteri: På theLotter Sverige kan du välja på mer än 55 olika lotterier
 • Spelval: Spelare väljer sina nummer för att matcha de som kommer att dras i den officiella lotterin.
 • Insats: Spelare placerar en insats på de valda numren hos ett lottobettingsföretag.
 • Resultat: Om spelarens nummer matchar de som dras i den officiella lotteriet, vinner spelaren priset som erbjuds av lottobettingsföretaget, inte det officiella lotteriet.

Principer för Lottobetting:

 • Flexibilitet: Spelare kan satsa på olika lotterier runt om i världen från en enda plattform.
 • Omedelbara utbetalningar: Vinster betalas omedelbart av lottobettingsföretaget. När du vinner motsvarar vinsten precis det som den officiella lottoarrangören betalar ut till sina vinnare, efter avdrag av eventuella lokala skatter. Utbetalning av vinster är garanterad och alla vinster är kommissionsfria.
 • Förbättrad tillgänglighet: Tillgång till lotterier från hela världen, även för spelare som inte befinner sig i det aktuella landet.

Jämförelse mellan Lottobetting och Sportbetting:

 • Utfall: Lottobetting baseras på slumpmässiga nummerdragningsprocesser medan sportbetting involverar analys av sportevenemang och lagprestationer.
 • Odds och sannolikheter: Sportbetting kan erbjuda mer specifika odds och strategiskt bettingalternativ medan lottobetting är mer slumpmässig. Läs också om matchfixning här >> Matchfixning är ett allvarligt hot mot sportsbetting

Exempel på Lottobettingsföretag:

Vinster och försäkringslösningar:

 • Lottobettingsföretag använder olika försäkringslösningar för att garantera spelare vinster och jackpottar.
 • Detta kan inkludera försäkringar hos stora försäkringsbolag för att täcka utbetalningar vid vinst.
 • Vissa företag använder även riskhanteringsstrategier för att balansera utbetalningar och intäkter.

Lottobetting har förändrat landskapet för spel genom att erbjuda spelare en unik och spännande möjlighet att delta i lotteridragningar från hela världen. Med omedelbara utbetalningar och förbättrad tillgänglighet fortsätter lottobetting att locka både nya och erfarna spelare runt om i världen. Medan det skiljer sig från traditionell sportbetting, erbjuder det en alternativ strategi för spel och underhållning.

Exempel på 4 stora lotterier som du kan betta på genom theLotter Sverige:


Läs mer: